ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟ لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرد خنثی‌سازی تهدید تروریستی در کالیفرنیا/ بازداشت ۴ عضو گروه ضد دولتی در لس‌آنجلس جزئیات دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض

ترامپ: عامل حمله کلرادو باید از آمریکا اخراج شود

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی حمله کلرادو به سیاست های جو بایدن رئیس جمهوری قبلی این کشور انتقاد و اعلام کرد : عامل حمله باید از آمریکا اخراج شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی گفت: حمله وحشتناک روز گذشته در بولدر در کلرادو آمریکا تحمل نخواهد شد. او از طریق سیاست مضحک مرز باز بایدن، که به کشور ما آسیب زیادی رسانده است، وارد آمریکا شد.

ترامپ تصریح کرد: او باید تحت سیاست "ترامپ" از کشور خراج شود. اقدامات تروریستی تا حد امکان تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: این نمونه دیگری از دلیل امن نگه داشتن مرزهای خود و اخراج افراطی های غیرقانونی و ضد آمریکایی از میهن خود است. من با قربانیان این فاجعه وحشتناک و مردم بزرگ بولدر در کلرادو ابراز همدردی می کنم!
در پی حمله به تجمع حامیان اسرائیل در شهر بولدر در ایالت کلرادو ایالات متحده، پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) اعلام کرد که عامل این حمله بازداشت شده است.

 شبکه خبری سی بی اس اعلام کرد، «مایک میچالک» مأمور ویژه اف‌بی‌آی عصر یکشنبه (به وقت محلی) اعلام کرد که مظنون حمله در ایالت کلرادو ۴۵ ساله و «محمد صبری سلیمان» نام دارد و در جریان حمله، شعار آزادی برای فلسطین سر می‌داده است.

اداره پلیس شهر بولدر پیش تر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک نفر روز یکشنبه ساعت یک و ۲۶ دقیقه بعدازظهر (به وقت محلی) در مرکز خرید «پرل استریت بولدر» به تجمع حامیان اسرائیل حمله کرده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار